Home » Siti Rayati by Moh. Sanoesi
Siti Rayati Moh. Sanoesi

Siti Rayati

Moh. Sanoesi

Published 2013
ISBN :
Paperback
72 pages
Enter the sum

 About the Book 

Siti Rayati dianggap salah sahiji karya pangpentingna dina literatur Sunda klasik awal abad ka-20. Siti Rayati gé dianggap carita munggaran di Indonésia (lain waé dina basa Sunda) anu ngagambarkeun kasangsaraan buruh kontrak téh lantaranMoreSiti Rayati dianggap salah sahiji karya pangpentingna dina literatur Sunda klasik awal abad ka-20. Siti Rayati gé dianggap carita munggaran di Indonésia (lain waé dina basa Sunda) anu ngagambarkeun kasangsaraan buruh kontrak téh lantaran kasawenang-wenangan pagawé kontrak bangsa Walanda. Dina mangsana, ieu roman dipikaresep ku nu macana jeung loba mangaruhan roman-roman lianna dina basa Sunda.http://kiblatbukusunda.blogspot.com/